I dag gikk jeg på trynet

Sånn, typ en ordentlig god gammeldags faceplant. Det skjedde da jeg og kollega Morgan skulle trene på en ny acroyoga-posisjon, og jeg kan ikke gjøre noe annet enn å le av det. Litt rød på høyresiden av trynet og oppskrapa skulder tåler jeg lett, og jeg ler meg ihjel når vi trener på både acoryoga, løft og hopp.

Og det går helt fint med meg altså, men jeg bare merker hvor redd jeg er for å bli skadet når jeg trener eller gjør andre ting. Man vet liksom ikke hvor heldig man er som har en frisk kropp før man havner i en situasjon som gjør at man må gjøre ting annerledes. Nå gikk det heldigvis veldig fint med meg i dag, og jeg tar med meg erfaringen som en morsom opplevelse fremfor å bli redd for å utfordre meg igjen. Som jeg har skrevet før; det er utenfor komfortsonen man blir sterkere – og når jeg står oppned høyt oppe fra bakken får jeg virkelig trent både kropp og hode for å si det sånn. I tillegg så tenker jeg at det å gå på trynet (gjerne under noenlunde kontrollerte forhold) er sunt både for meg som person, men også for meg som personlig trener! Alt sitter virkelig ikke på første forsøk, og vi har alle våre “svakheter” som jeg tror er viktig å få frem innimellom tunge løft, “perfekte planke-posisjoner” og endorfinrus-selfies. Jeg synes i alle fall det er kjempemoro å kunne jobbe med ting jeg har et stort forbedringspotensiale i – som blant annet håndstående og bare det å være oppned, og å kunne tørre å stole på andre (jeg er jo egentlig en SuperEgoistisk person med stor S og E som liker å gjøre ting på min måte, hehe.

Så; gjør noe du ikke trodde du turte og utfordre deg selv til å tenke litt utenfor boksen. Det å være mentalt sterk er ekstremt viktig i mange områder i livet, også på trening – og en sterk kropp krever et sterkt hode, og et sterkt hode vil også gi en sterkere kropp.

Jeg ga meg ikke i dag heller, og nå er det bare finjustering som skal til for at denne posisjonen sitter:

 

GOD HELG! 🙂

– Silje Bjørnstad –

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg