Jeg har SÅ godt av dette her!

Nemlig å utfordre meg utenfor komfortsonen – og det får jeg virkelig gjort om dagen med en PT-kollega på STERK.

En ting er å ha kontroll på kropp og hode når jeg trener tunge løft og styrkeøvelser, men det er noe heeeelt annet å beherske kropp og hode i akrobatiske bevegelser som dette:

 

Acroyoga i form av acro-duo hvor man skal opp fra bakken, pointe tær, lage rette linjer, være oppned, snurre rundt og jeg vet ikke hva bidrar i alle fall til at jeg gjør ting jeg ikke kan om dagen. Men fy søren hvor gøy det er når man får det til! Og mange av disse poseringene det er faktisk ikke så vanskelig å få til som det kan se ut som.

En ting er i alle fall sikkert: jeg har skikkelig godt av dette her – ikke bare fordi jeg er utenfor komfortsonen og opplever en helt ny mestringsglede, men fordi jeg glemmer absolutt alt annet som måtte surre i hodet mitt, være seg stress, jobbtanker, flytteprosess eller lignende.

Tenk at man kan være så redd og samtidig ha det så gøy! Jeg kan ikke huske jeg har ledd så godt og så mye som jeg har gjort de siste ukene på STERK. Herregud så heldig jeg er som har verdens beste jobb på verdens beste arbeidsplass hvor jeg kan leke rundt som det passer meg.

Og hvis du skulle være gira på å trene turnlignende øvelser, enten i form av kroppsvekttrening eller acroyoga – så kan jeg absolutt anbefale å ta kontakt med min PT-kollega Morgan Moen på STERK.

 • – Silje Bjørnstad –

 

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg