Kjapp, effektiv økt med 8 kroppsvektøvelser

Perioden før jul kan være en hektisk og stressende tid for mange. Det kan bidra til at man ikke har like god tid på gymmet som ellers i året og i stedet må man kanskje endre litt på treningsrutinene sine.

Likevel er det smart å prioritere det å trene og vit at du kan rekke mye på kort tid. Kontinuitet er et viktig stikkord i treningen og husk alltid at noe er så mye bedre enn ingenting. I tillegg vil fysisk aktivitet bidra til at du får mer energi og overskudd, bedre konsentrasjon- og yteevne, du sover bedre og å bevege på deg er gunstig for å redusere stressnivåene i kroppen.

Her får du tips til 8 ulike kroppsvektøvelser hvor du aktiverer musklene dine i tillegg til at du får opp pulsen. Med andre ord er dette en økt du kan gjøre hvor som helst, når som helst – perfekt som hjemmetrening eller som en quick fix på treningssenteret.

Finn en klokke og jobb for eksempel i 40 sekunder med 20 sekunders pause mellom hver øvelse. Da vil 1 runde med de 8 ulike øvelsene ta 10 minutter. Ta deg en lengre pause på 1-2 minutter hvis du kjører flere runder med øvelsene. Et annet alternativ er å utføre øvelsene med 30/15-intervaller eller 20/10-intervaller – før du tar deg en lengre pause på 1-2 minutter før neste runde.

Uansett er du garantert en god følelse i kroppen etterpå!

God trening! 🙂

– Sijle Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg