Kundehistorie fra min PT-hverdag

Hei fredag!

Endelig helg igjen og denne fredagen består av litt hjemmekontor med innlagt skitur-pause, et par PT-timer på STERK (jobber egentlig ikke som PT på fredager, men skulle innover til Oslo uansett), før jeg skal på operaforestilling sammen med min kule onkel i kveld og se “Billy Budd”.

Ellers så blir det en rolig hjemmehelg alene med forberedelser til Shape Up Convention neste helg, litt regnskapsjobbing, husrydding og diverse. Det passer meg ganske fint etter noen travle uker både jobbmessig og på privatfronten.

MEN tilbake til overskriften. STERK Helse & Trening ønsker å dele noen kundehistorier fremover for å vise frem litt mer av kundens perspektiv og erfaringer rundt det å trene med en personlig trener.

Første historien kan du lese her og er delt av min kollega Jon-Ivar Smiseth som er personlig trener og fysioterapeut.

Jeg har også flere historier på lager og det er jo så utrolig hyggelig å lese tilbakemeldinger fra fornøyde medlemmer og PT-kunder, enten det er snakk om en-til-en-trening, gruppetimer eller online coaching.
Som jeg pleier å si til de jeg trener: “Er du fornøyd, er jeg fornøyd”.

Her er noen ord fra Nejra som har trent sammen med meg i over ett år:
– Min største utfordring har vært å finne motivasjon til å trene. Med Silje som PT, så har jeg fått mer og mer lyst til å trene. Hun har fått meg til å se mine sterke sider, og svake sider som vi jobber med å forbedre. Dette hadde jeg ikke klart på egenhånd. Det å ha en PT gjør virkelig en forskjell, og man ser resultater raskere. Jeg har gått fra å være støtte, til å bli en aktiv medlem av treningsmiljøet.

Har du lyst til å få hjelp med treningen er det bare å sende meg en mail på [email protected]

Kanskje du vil lære mer om styrketrening? Fokusere på å få bedre bevegelighet? Øke muskelmasse? Vektreduksjon? Livsstilsendring? Opptrening etter graviditet og fødsel?Det er mange ulike mennesker med mange forskjellige livssituasjoner – jeg vil gjøre mitt beste for at du skal nå dine mål og jeg vil legge opp treningen basert på deg og ditt utgangspunkt uansett erfaring og nivå 🙂

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg