#lovemyjob

Fredag ettermiddag tok jeg turen til Stavanger for å være med på Shape Up Convention som ble arrangert i går lørdag, og for en fantastisk dag det ble! Alt gikk på skinner og det var bare en helt ubeskrivelig stemning med masse energi og sporty folk som virkelig ga alt, og litt til. Det er så utrolig gøy og givende å få lov til å være med på slike eventer – folk gir så uendelig mye av seg selv, pusher seg ut av komfortsona og alle er bare så sprudlende og positive!

Selv holdt jeg to foredrag, to minibands-timer og en boot camp – og da jeg kom hjem i går kveld merket jeg at kroppen var rimelig klar for en tidlig kveld. Instruktør-teamet som hadde tatt turen fra Oslo til Stavanger var redaksjonssjef Hanna Sundquist, Pia Seeberg, Silje Thorstensen og meg selv. I tillegg er det alltid et Shape Up Crew på plass som har ansvaret for opprigging av diverse ting og som har logistikken på plass under arrangementet, og som sørger for at alt går knirkefritt.

I løpet av dagen fikk deltakerne bryne seg på ulike type gruppetimer som blant annet høypuls, yoga, soma move, cardio on fire, step-styrke, fitness dance, minibands-trening, løpeøkter, boot camps, workshops i olympiske løft og foredrag – for å nevne noe.

Silje Thorstensen holdt også en time med tema “back to the 90`s” og denne dama er bare dronninga av gruppetimer! Bare sjekk den energien og flyten!

Arrangementet ble holdt på SiS Sportssenter og jeg håper virkelig jeg kan komme tilbake hit for å ta en treningsøkt, for dette senteret var virkelig godt utstyrt med typ alt av treningsutstyr og fasiliteter man kan tenke seg (alt fra klatrevegg, crossfit-inspirert treningslokale, svære gruppetreningsrom, styrkesal, kondisjonspark, eleiko lab, idrettshall og så videre) i tillegg til at alle som jobba der var bare så ekstremt herlige mennesker.

Jeg skal ikke være med på noen flere Shape Up Conventions denne høsten, men det er fortsatt ledige billetter til Oslo 14.september, Bergen 12.oktober og Trondheim 26.oktober – mer info finner du her. 

Nå er det full fokus på neste store jobb-arrangement som starter førstkommende torsdag. Da går turen til Florida USA hvor jeg skal på studietur i samarbeid med JomfruReiser, og frem til da venter et jobbkjør uten like… Jeg har fullbooka timeplan og vel så det, så her er det bare å ta en dag om gangen og gjennomføre det som står på jobb-programmet, men fy søren som jeg koser meg også. Jeg elsker virkelig den jobbhverdagen som jeg er så heldig å få ha.

 

– Silje Bjørnstad

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg