Mandag og klar for helg

Da var det mandag, og for å være ærlig så skulle jeg gjerne hatt en helgedag til jeg altså. Og det er jeg nok ikke alene om.

Helgen har vært superfin og det har vært veldig fint med påfyll av sosialt samvær mikset sammen med håndball-VM-start og jobbings, men jeg har fortsatt et søvn-underskudd i kroppen som sitter igjen fra forrige uke – så denne mandagen her blir dominert av kaffe og koffein for å si det sånn. Uansett så har jeg en veldig bra start på uken med superkule forespørsler og bekreftelser på mail (mer info om det kommer senere i måneden), samt solskinn midt i fleisen – sånt no gir energi!

Denne uken her er nesten like travel som forrige uke, og jeg klarer fint å gjennomføre det som står på timeplanen. Men det blir flere dager med 8-21-jobbstemning denne uken også. Jeg trives jo med mye å gjøre, og ikke minst føler jeg meg så utrolig heldig som har så mange varierte arbeidsoppgaver og jeg har allerede begynt å planlegge jobbåret 2020.

Kort oppsummert kommer det nok til å se ganske likt ut slik som jeg har det nå, men jeg skal blant annet arrangere treningsreiser alene og skrive saker for nye medier. Mer informasjon om treningsreiser kommer forhåpentligvis i løpet av måneden, men oppsummet så skal jeg arrangere tur til Portugal i juli, og august, og det er stor sannsynlighet for at det blir en tur til USA i november.

Apropos det å reise, jeg kjenner at jeg er veldig gira på å booke meg en tur til Syden ganske snart. Vinter, kulde og mørketid i flere måneder blir litt for mye for min del, så jeg må bryte det opp med 1 uke med plussgrader og sol. Det lukter charter i januar/februar for å si det sånn.

Ellers så kan jeg fortelle om at min flotte bestemor som fylte 100 nå i helgen ble veldig glad for gaven jeg hadde med. Hva gir du til en som har alt og som ikke ønsker seg noe? Jo, ett eller annet kreativt som blir meningsfullt fordi det er unikt og noe som man faktisk har brukt noen timer på:

Bildet er hentet fra denne artikkelen på ostlendingen.no – og her er et lite utdrag fra saken:

Helga var litt skuffet over å ikke få brev fra Kongen på 100-årsdagen. Men gaven fra barnebarnet varmet ekstra godt. 

Det kom ikke noe brev fra Kongen til Helgas 100-årsdag lørdag. Men det hadde uansett ikke blitt den gjeveste gaven. Den fikk hun av barnebarnet Silje. Den gaven forteller hva Silje synes om bestemoren sin og vil få hedersplassen i stua.

Den spesielle gaven fra barnebarnet varmet ekstra godt og bekrefter at Helga Flobergseter har en veldig stor plass i barnebarnas hjerter. Og det samme gjelder motsatt veg.

– Dette er virkelig en spesiell gave, sier Helga som lørdag kunne feire 100-årsdagen med sine nærmeste hjemme på Hanshaugen i Åsnes.

<3

Må forresten bare vise julebord-tapas-bordet fra lørdag. Her var det eggerøre, flere ulike oster og kjeks, mozzarellasalat, kyllingvinger, kjøttboller i tomatsaus, vegetarboller i tomatsaus, oliven, salat, stekt halloumiost med mango- og avokadosalsa, druer, oppskjært melon, saltbakte poteter, lyst brød, nøttebrød, aioli og spekepølser

Ha en flott uke og nyt førjulstiden!

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg