Nå kan vi avsløre ny tur!!!

God tirsdag!

Tidligere har jeg skrevet om treningsreiser jeg arrangerer til Portugal i juli og i august, og nå kan jeg avsløre at det blir enda en tur i oktober! Da går turen til Litauen, og jeg og PT-kollega Sandra inviterer til en deilig langweekend med fokus på at du skal få en skikkelig kickstart på høsten med energipåfyll og ny inspirasjon.

Turen arrangeres 14.-19.oktober og her kan du lese mer om påmelding etc.

Med andre ord så har du muligheten til å gi deg selv en skikkelig sunn og god start på høsten 2020!. Vi skal på spahotell som blant annet byr på 15 (!) ulike basseng, vannaktiviteter, badstue, spa og velværebehandlinger. Frokost og middag er inkludert, og vi har inkludert kostnadsfri tilgang til bassengene og dampbad i 3 timer. 

Her skal vi kose oss med nydelig mat og drikke, spa, shopping, variert trening og motiverende foredrag. Reisen passer for damer i alle aldre, uansett utgangspunkt og treningserfaring. Vi vil gjøre vårt beste for at du kommer hjem med ny motivasjon og masse overskudd. 

Sammen skal vi motivere hverandre og oppleve at kroppen blir sterkere og sprekere. Vi har fokus på at det skal være gøy å bevege på kroppen samtidig som du trener effektivt. 

Her er treningsopplegget:

Booty Camp
Vi trener effektiv styrketrening for å stramme opp kroppen med fokus på rumpe og lår.

Mobilitet
Kjenn at du blir mykere og senk stressnivået i kroppen med enkle mobilitetsøvelser og bevegelighetstrening

Effektiv kroppsvekttrening
Bli med på en supereffektiv og kjapp ekspressøkt med fokus på kroppsvektøvelser. Bli inspirert til å fortsette med enkle og raske treningsøkter når du kommer hjem – dette er øvelser som ikke krever noe ekstra utstyr, og som du derfor kan utføre hjemme i din egen stue eller på hytta.

Form kroppen med sirkeltrening
Her blir det garantert god stemning med god, gammeldags stasjonstrening med ulike øvelser som gjør at du trener både styrke, kondisjon og utholdenhet.

Minibands
En effektiv fullkroppsøkt med små treningsstrikker – perfekt for damer som ønsker å styrke og stramme opp kroppen.

Tabata-intervaller
Bli med på tabata-trening hvor det blir supereffektive øvelseskombinasjoner med høyt tempo, treningsglede og masse mestringsfølelse.

I tillegg holder jeg og Sandra to foredrag:
Trening i tidsklemma
Silje har rådene for deg som “ikke har tid til å trene”. Du MÅ ikke trene i timesvis på et treningssenter for å få en sprekere og smidigere kropp. Her får du tipsene for hvordan du kan bake inn treningsøkter i en travel hverdag uten at du tenker over det!

Helse og ernæring: 10 gode tips til deg og din kropp
Silje og Sandra gir deg rådene for hvordan du enkelt kan komme i gang med å få en bedre helse og et sunnere kosthold. Dette er supre tips som du kan ta i bruk i din egen hverdag som vil ha stor, positiv effekt på din livsstil. Dette foredraget vil du ikke vil gå glipp av!

 

– Silje Bjørnstad –

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg