Nye treningstimer – dette er så kult!

19.august starter høsttimeplanen for STERKs gruppetimer hvor vi kan by på flere nye timekonsepter. Og to av disse er det jeg som har pitchet inn og fått ansvaret for fremover – det er veldig gøy og kult å få den tilliten! 😀

En av de nye timene er “Tabata” som er det som navnet tilsier; en gruppetime med tabata-intervaller. Timen vil bli lagt opp med klassiske tabata-intervaller hvor man gjør 1 bestemt øvelse i 8 runderx20/10-sekunder. I løpet av timen gjør man 4-5 tabata-intervaller med ulike øvelser. Vi jobber hovedsakelig med kroppsvektøvelser som gjør at du får trent både styrke, kondisjon og kjerne. Pulsen stiger og du vil garantert kjenne at kroppen jobber. Med tabata-intervaller er det mange som vil merke mer effekt og større treningsutbytte av jobben de gjør.

Et eksempel på en time:
Oppvarming
Hoveddel:
Øvelse 1) Airsquats – 8 runder x 20/10
Øvelse 2) Jumping Jacks – 8 runder x 20/10
Øvelse 3) Russian Twist – 8 runder x 20/10
Øvelse 4) Mountain Climber – 8 runder x 20/10
Øvelse 5) Rygghev – 8 runder x 20/10

Den andre timen foregår på STERKs nyeste møller Skill Run. I denne timen er det fokus på å jobbe med motbakke-intervaller. Timen varierer med gange- og løpsintervaller med stigning og aktive pauser slik at deltakerne får hentet seg inn igjen mellom hvert drag. Her får man virkelig trent kondisjonen samtidig som motbakke-intervaller er super styrketrening for rumpe, legger og lår. Det kan være utfordrende å ta seg helt ut på flatmark, men i denne timen vil man garantert få mulighet til å kjenne på syra og at kroppen gir maks.

 

Jeg er i alle fall supergira på å komme i gang med disse treningstimene på STERK! 😀 Tabata-timene vil gå på mandager kl 18 og onsdager kl 19, mens Skill Run Hills.

– Silje Bjørnstad –

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg