…og DER smalt det!

Tjohei og hei jobbhøsten 2019! Denne uken smalt det for å si det sånn, men på en god måte altså! Det ble bare fort veldig mye å gjøre, og det er vel ganske vanlig for mange etter en periode med sommerferie og chill.

Denne uken startet høsttimeplanen for gruppetimene på STERK, og jeg skal kjøre 3 faste gruppetimer hver uke + at jeg har 2 bedriftstimer ukentlig. I tillegg så er de fleste PT-kundene tilbake og klare for å komme i gang med treningsrutinene igjen, pluss at det er flere nye medlemmer og andre som er gira på oppfølging når det gjelder trening og kosthold – noe som jeg synes er supergøy! Så jeg kom fort i gang med jobbings på STERK etter ferien for å si det sånn. I tillegg så skjer det en del happenings fremover som jeg gleder meg masse til!
Denne uken her er det kick off med STERK, og andre helgen i september tar jeg turen til Rogaland sammen med Shape Up Crew for å være med på Shape Up Convention i Stavanger 7.september. Jeg skal holde flere gruppetimer og foredrag 🙂 Se mer info om timeplan og påmelding her.

Og så tar jeg turen over dammen til Florida 12.-19.september hvor jeg er så heldig å få være med på studietur for Jomfrureiser som jeg og kollega Sandra arrangerer treningsreiser sammen med. Så det blir jo en uke hvor jeg må ha bærbart kontor og levere det jeg skal til andre oppdragsgivere, samtidig som jeg skal følge timeplanen til tur-arrangøren, så det kan jo bli en interessant arbeidsuke 😉 Jeg og Sandra er forresten i gang med planlegging av treningsreise(r) 2020, så mer info kommer her når ting er litt mer på plass.

En annen ting som skjer nå i september er oppstart av online coaching hvor jeg nå fremover skal åpne for 3-4 online klienter i samarbeid med STERK som skal lansere et helt nytt produkt for online coaching. Dette skal jeg også fortelle mer om senere, men enn så lenge så kan jeg i alle fall si at dette blir knallbra hvor klienten får alle nødvendige komponenter for et helhetlig, effektivt og interaktivt samarbeid med sin online coach. Vi er flere PT-er på STERK som kommer til å åpne opp for online coaching. Her blir det mulighet for både treningsoppfølging med videobank og kostholdsoppfølging eller en kombinasjon av begge.

Jeg er jo også godt i gang med jobben hos Goodwill hvor jeg skriver artikler, gjør research og generelt produserer innhold til ulike samarbeidspartnere og kunder.

I tillegg skal jeg levere det jeg skal til de andre eksterne oppdragsgivere som for eksempel VG Vektklubb, Akademiet for Personlig Trening, Bedretrent.no etc.

Med andre ord; denne uka er jeg virkelig tilbake i jobbmodus for fullt og det kommer til å gå i hundre de neste ukene, men det er jo også da jeg trives best og jobber mest effektivt! 😀 Så her er det bare å henge på!

– Silje Bjørnstad –

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg