Slik startet jobbåret 2021

TRAVELT – kort oppsummert. Og jeg er evig takknemlig for å ha mye å gjøre i en koronatid som preges av permitteringer, nedstengninger og tøffere kamp om jobbene. Jeg for min del er så heldig at jeg kan fortsette som før med både personlig trening og kostholdsveiledning, både inne på STERK samt gjennom online-oppfølging. I tillegg jobber jeg som innholdsprodusent og skribent i kommunikasjonsbyrået Goodwill (60 prosent) + at jeg er i gang med et nytt jobbeår som frilansjournalist for blant annet Shape Up og VG Vektklubb, samt webredaktørarbeid for BedreTrent.no og Proteinfabrikken.no. Så har jeg også knyttet til meg en ny skribentavtale for en annen oppdragsgiver som innebærer mer skrivearbeid innen content-saker og forbrukerjournalistikk. Du vet, “bare for sikkerhets skyld” 😉

Når jeg leser det jeg nettopp har skrevet nå, så skjønner jeg jo at jobbåret 2021 har startet med et brak og jeg er fullstendig klar over at jeg jobber mye, men jeg stortrives med mange baller i lufta og mye å gjøre – spesielt nå når man uansett har restriksjoner på sosial omgang og begrensede tilbud når det gjelder fritidsaktiviter etc. Og helt ærlig så føler jeg meg bare kjempeheldig som får gjøre alt jeg gjør. Er det noe annerledes-året 2020 lærte oss alle må det være at man vet aldri når ting kan snu, og det kan skje fort.

Jeg elsker jo å ha mange prosjekter på gang som gjør at jeg kan skape noe (være seg artikler eller innhold knyttet til medier etc, eller PT/kostholdsoppfølging av enkeltpersoner og verktøy knyttet til deres mål og ønsker) og å kombinere helse og trening med veiledning, informasjonsformidling og kommunikasjon. Jeg føler jo selv at jeg er maks heldig som får styre og jobbe med så mye forskjellig. Jeg er helt avhengig av å ha arbeidsoppgaver som gir meg noe mer enn bare “lønn inn på konto”. Jeg vil lære nye ting, få bedre forståelse for ulike temaer og utfordringer, og rett og slett kjenne at jeg hele tiden vokser og utvikler meg, både jobbmessig og på personlig plan. Og det gjelder ikke bare for trening, helse og kosthold. I jobben min som skribent og innholdsprodusent gjør jeg research og intervjuer innen alt fra både personlig verneutstyr, arbeidslys, vektdyner, motoriserte treningsapparater, skjønnhetsprodukter og isskraping på biler for å nevne noe. Med andre ord: her er det godt og variert innhold – noe som bidrar til nettopp variasjon og ny kunnskap i arbeidshverdagen. Og heldigvis er jeg en effektiv kontrollfreak som “jobber best under press” – dvs; når det skjer noe og jeg har mye å gjøre.

Summasummarum; for min del flyr tiden avgårde selv om hele Norge “holder pusten” i kampen mot smittespredning og koronaviruset. Jeg tar en dag om gangen og stortrives fortsatt med påtvunget hjemmekontor.

Lag deg selv en god dag – ingenting kommer gratis, men alt starter i hodet og det er du som må styre tankene fremfor å la tankene styre deg når du merker at du mister piffen og/eller er drittlei. For det er lov, og jeg tror også det er viktig å erkjenne at “Ja, det er dritt akkurat nå pga korona-retningslinjer og en unormal hverdag”, men prøv likevel å fokuser på hva som faktisk er bra og det du faktisk kan gjøre som gir det positiv energi <3

– Silje Bjørnstad –

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Silje Bjørnstad (@silje_bjornstad)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg