Spørsmål og svar om treningsreise

Hei mandag!

Som jeg nevnte før jul så arrangerer jeg to treningsreiser til Portugal i 2020:

Algarve 7.-14.juli 

og

Algarve 11.-19.august 

Klikker du på lenkene får du mer informasjon om hva som er inkludert og hva du kan forvente deg av turen.

I forbindelse med treningsreiser er det noen spørsmål som jeg vet mange lurer på. Her svarer jeg på 5 typiske spørsmål fra reiselystne damer:

1) Hvor godt trent må jeg være? Hva slags treningsøkter vil det bli? Og må jeg være med på alle øktene?
Alle bli med, uansett nivå, utgangspunkt og treningserfaring. Selv om vi trener sammen så er jeg opptatt av å tilpasse treningen individuelt, og det er alltid mulig å tilpasse øvelser med tyngre/enklere alternativer for de som måtte ønske det. Det blir varierende og allsidig trening med fokus på å ha det gøy og oppleve treningsglede og mestringsfølelse. Treningsøktene vil bestå av både kondisjon og styrke, mobilitet, kjernetrening, morgentur, kroppsvektøvelser og trening med strikk for å nevne noe. Alle øktene er selvfølgelig frivillig og vi har aldri noe “opprop” eller noen navnelister som skal krysses av etc 😉

2) Hvordan er dagene lagt opp?
Dagene er lagt opp med treningsaktiviteter 2 ganger om dagen: en økt på morgenen/formiddagen og en på ettermiddagen. Vi har frokost og middag inkludert i reisen og dermed er det frokostbuffe om morgenen og middag på kvelden hvor vi samles til bords for de som måtte ønske det. Tiden mellom øktene består gjerne av egentid hvor du har mulighet til å nyte sol- og strandliv, shopping, utflukter, eller total avslapping med spa og velvære.

Eksempel på hvordan en dag kan se ut:
07:30-08:10 Felles morgentur
08:00-10:00 Frokost
10:00-11:00 Rumpe-trening med minibands
11:00-17:00 Egentid
17.00-17.45 Core-trening
17.45-19.30 Egentid
19.30 Felles middag

Eksempel på hvordan en annen dag kan se ut:
07:30-08:00 Morgenmobilitet
08:00-10:00 Frokost
10:00-11:00 Sirkeløkt med kondisjon og styrke
11:00-17:00 Egentid
17.00-18.00 Foredrag
18.00-19.30 Egentid
19.30 Felles middag

3) Hvor mange skal reise? Kan jeg reise alene?
Det er et begrenset antall plasser på turene for å sikre et godt fellesskap utenom treningen, i tillegg til at jeg som instruktør da kan gi best mulig individuell oppfølging og tilrettelegging for at du skal få mest ut av treningsreisen. Det er maks 20 personer med til Portugal-turene. Man kan reise alene, eller sammen med noen – dette er helt opp til deg selv og jeg lover deg at du ikke vil kjede deg eller føle deg alene;)

4) Hva er inkludert?
Det kan du lese mer om ved å klikke på linkene lenger opp i innlegget.

5) Hvordan er maten og hva spiser dere på treningsreise?
Med buffet har man mange valgmuligheter når det gjelder mat. Her kan man velge blant ulike kjøtt-, kylling og fiskeretter, sjømat, vegetariske ingredienser, frukt og grønnsaker, ulike typer brød og salater, varm- og kaldretter, pasta, pizza egg, supper, desserter, pannekaker og så videre. Kort oppsummert så velger du selv hva og hvor mye du vil spise, men noe av det beste med slike turer er jo at man er så aktiv at man kan spise masse digg og variert mat for å gi kroppen nok energi 😉 Selv ELSKER jeg matbuffeter og for å si det sånn så sulter jeg aldri på slike turer her og nyyyyter hvert eneste måltid med verdens beste samvittighet 😀

Har du flere spørsmål eller kommentarer om treningsreise er det bare å sende meg en mail på [email protected] eller legge igjen en kommentar.

– Silje Bjørnstad –

FOTO: Lise Stenersen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg