STERK Online Coaching – personlig trener rett i lomma

Hei mandag!

Jeg får støtt og stadig spørsmål om jeg tilbyr online coaching, noe jeg har jobbet en god del med tidligere. Per dags dato har jeg dessverre ikke tid og kapasitet til å prioritere dette. Planen var egentlig å komme i gang igjen i løpet av høsten i forbindelse med at STERK nylig lanserte sin PT Online-tjeneste, men jeg har innsett at min timeplan ikke tillater dette akkurat nå. Likevel kan jeg trygt anbefale nyheten STERK Online Personlig Trener som alle kan benytte seg av, uansett hvor du måtte befinne deg.

Her får du online oppfølging fra en av STERKs personlige trenere og her er informasjon om tjenesten hentet fra STERKs nettsider:

Å ha en Online PT gjør at du har en å sparre med gjennom hele uken om du føler deg usikker på noe. Det kreves at du selv setter deg litt inn i prosessen noe som fører til at du oppnår mer kunnskap om valgene du tar. Og med mer kunnskap og forståelse på hvorfor ting bør gjøres, så vil du oppleve mer motivasjon og bli tryggere på hva som må til for å nå målsettingen din. Du som kunde skal altså bli med på prosessen og sitte igjen med økt forståelse for trening og kosthold. Du får ikke kun en plan som skal følges blindt, men personlig oppfølging etter avtale og behov. Med en PT i lomma oppnår du fleksibilitet og kan trene når du selv kan og vil.

Gjennom en screening prosess som foregår via kundeskjema/Skype/samtaler vil du få et skreddersydd treningsprogram/kostholdsopplegg basert på hva du har gjort tidligere, hvor du er nå og hva din målsetting er. Dette mottar du i en app hvor det er enkelt å navigere seg frem i opplegget. I treningsprogrammet er det integrert øvelsesvideoer som hjelper deg med teknikkforståelse, du får en fin oversikt over egen progresjon gjennom grafer, og kan enkelt chatte med din online PT uken igjennom. Ukentlig følger din PT deg opp og gjør justeringer underveis basert på dine egne opplevelser og framgang. Med flere år erfaring som Online PT setter vi i STERK Online PT kvalitetssikring, integritet, erfaring og evidensbasert informasjon høyt, og med deg i fokus vil du få et opplegg som du kan være trygg på at du og dine interesser er ivaretatt.

Mer info om produktet finner du her. 

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg