Tabata-trening: ferdigtrent på 20 minutter

Tabata-trening er kjent for å ha høy intensitet og korte arbeidsperioder. I en tabata-runde jobber man 8 x 20/10-intervaller og her får man gjort mye arbeid på kort tid. 1 runde tar snaue 4 minutter, 3:50 minutter for å være eksakt. Med andre ord er dette en svært effektiv treningsform både for å trene kondisjon, viljestyrke og utholdenheten i muskulaturen.

Her har du en økt bestående av 4 tabatarunder som tar maks 20 minutter hvis du legger inn 1 minutts hvilepause mellom hver runde:

View this post on Instagram

💥TABATA-trening med kroppsvektøvelser: 1️⃣ Airsquats 2️⃣ Pushups 3️⃣ Russian twist 4️⃣ Utfall bakover + 1/2 burpees 👉 1 tabata-runde består av 8 intervaller x 20/10. 👉 Økta kan gjøres både inne og ute, og du trenger null utstyr. 👉 Med totalt 4 tabatarunder med 1 minutts pause mellom hver runde/øvelse er du ferdigtrent på 20 min! 👉 Søk opp «tabata songs» på Spotify/YouTube etc så følger du bare tids-instruksjonene i låta 👌🏻 Beklager at jeg ikke gliser meg ihjel på de klippene her, men jeg hadde virkelig NULL motivasjon til å trene da jeg gjorde denne økta. Jeg hadde lyst til å gi meg tosifra antall ganger og gikk altfor hardt ut mtp tempo på samtlige øvelser, men desto deiligere er det da å faktisk gjennomføre! Og disse 20 minuttene med bevegelse gjorde, som vanlig, så innmari godt – både for hode og kropp 😇😏 #justdoit #quickfix #tabata #personligtrener #hjemmetrening #shapeupnorge #vgvektklubb

A post shared by Silje Bjørnstad (@silje_bjornstad) on

Ha en sporty dag!
– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg