Tilbake til hverdagen

Hvis noen skulle være i tvil: her har det vært 100 prosent feriemodus fra feriedag 1 og frem til i dag som er første arbeidsdag etter årets sommerferie.
Og årets sommerferie har virkelig vært så utrolig deilig, avslappende og innholdsrik på flere ulike måter. Det er ikke det at jeg har vært så mange forskjellige steder, gjort mye nytt, reist utenlands eller noe sånn, men jeg har bare vært så til stede og klart å legge fra meg alt som har med jobb å gjøre i en lengre periode – noe som har gjort godt for både kropp og sinn.

Jeg har kost meg sånn i naturen både alene og med venner og firbeinte. Det har blitt mange gåturer, noen utendørs treningsøkter, lange frokoster og middager, brettspill og kortspill, masse bading og rett og slett bare kos uten mas og stress om å måtte rekke noe eller ha i bakhodet om “at det må jeg huske å fikse”. Selv om jeg digger hverdagen med jobbings, rutiner og avtaler så kan jeg lett innrømme at jeg ikke hadde hatt noe imot et par ferieuker eller 5 til. Nå skal det også sies at været har mye å si for min del, men de siste ukene har det jo bare vært helt nydelig sommervær de fleste dagene, og da vil jeg aller helst bare være utendørs og nyte frisk luft samtidig som man ikke har noe tidsskjema å måtte forholde seg til.

Men man skal kunne “tjene til livets opphold” også, noe som betyr jobbings for de fleste av oss. Og for all del; det er mye på høsttimeplanen som blir gøy og spennende!

Ha en strålende uke 🙂

– Silje Bjørnstad –

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg