Tips til MASSE treningsmusikk

Hei og hoi!
Da hadde det gått noen dager siden forrige blogginnlegg, og det er bare et godt tegn tenker nå jeg. Det går i jobb, skogsturer, husarbeid, trening, brettspill og sosialisering med folk man ikke har sett på en stund.

Med andre ord: hverdagen er mer eller mindre tilbake for min egen del hvert fall. Det er jo selvfølgelig fortsatt korona-regler og retningslinjer man skal forholde seg til, men jeg tar en dag om gangen og egoistisk sett så går ting i riktig retning når jeg får jobbe som tilsynelatende normalt og man kan møte venner og kollegaer igjen.

Ny utgave av Shape Up dukket også opp i postkassen denne uken:

Og apropos Shape Up og overskriften på dette innlegget: Shape Up har en podcast som heter “Treningspodden” og i forrige episode var det snakk om at man skulle dele sin favoritt-treningslåt i kommentarfeltet i et innlegg på instagram – og det gjorde folk for å si det sånn. Det beste er at noen nå har tatt seg tid og bryet med å lage Treningspodden sin egen spilleliste med alle disse treningslåtene, noe som er genialt for å få litt ny treningsmusikk og motivasjonsboost!

Søk opp Treningspodden Musikkbibliotek på Spotify, så har du en haug av sikkert både kjente og ukjente treningslåter å lytte til på dine kommende økter.

Forresten, jeg delte også min favorittlåt i kommentarfeltet og jeg blir altså aldri lei “Boten Anna Club Remix”! Hahaha, vi snakker året 2006, så det er russefeiring og svensk sommerfestival-feeling all over, men jeg får altså så mye power i kroppen av denne sangen og den er virkelig min “go-to”-låt når jeg for eksempel skal teste maks i en øvelse eller bare trenger å våkne opp litt på en joggetur.

Ellers har jeg følgende topp 10 favorittlåter nå for tiden:
Start VIO Remix – Vize
Play it again – Baste
Bad & Wicked – Global Deejays
Faded – Noize Generation
Tonight VIZE Remix – Milk for Two
Kernkraft 4000 2K19 radio edit -Teknova
Lambada – Hr. Troels
Leve`s Polka 2018 – Vince Molina
Turbulence – Catiso
Bladerunner Medmories (Klaas Remix) – Malmo, Klaas

Håper du har en nydelig og sporty uke.

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg