Torsdags-update

Da var det torsdag og snart helg, igjen! Tiden flyr!

Forrige helg var jeg forresten på weekend-tur til Amsterdam sammen med ei venninne – en veldig deilig og avslappende tur med masse god mat, sightseeing og ja, bare kos.

Vi hadde ingen spesifikke planer annet enn om å bare nyte livet i en europeisk storby, og dette var min første tur til Nederland og Amsterdam. Den helgen var et fint avbrekk fra hverdagslivet her i Norge, for her går ting mer eller mindre av seg selv. Som nevnt så føler jeg virkelig at tiden bare flyr avgårde nå og jeg kan ikke fatte at det er rundt 7 uker igjen til jul! Wow. Ikke er det lenge igjen til jeg har bursdag heller. TRETTITO ÅR blir jeg da. 32!!!!?? Jada, jeg vet det bare er et tall, men det er litt sykt å tenke på at det er 10 år siden man var 22 liksom… Uansett, det siste året har virkelig flydd avgårde og jeg er på et stadiet i livet hvor jeg har det ordentlig, ordentlig bra. Det har vært mye som har skjedd de siste månedene, men i positiv forstand. Jeg avsluttet et forhold jeg mente var dødt, og som hadde vært dødt lenge for min del, flyttet og solgte hus, kjøpte meg min egen leilighet (som jeg er så fornøyd med!), fikk jobbtilbud samme dag som jeg var på intervju hos Goodwill og får denne deltidsstillingen til å kombineres med PT-jobbings og frilanslivet, og pluss en del andre småting som gjør at livet smiler for tiden. Det er så godt å kjenne på og jeg er så glad for at jeg tør å følge magefølelsen min og bare gjøre det som føles rett ut for MEG.

I dag starter dagen med litt hjemmekontor-jobbings før jeg skal på STERK og ha 1 gruppetime, 1 bedriftstime og 3 PT-timer. De siste dagene har jeg knapt vært hjemme så det passet bra med litt roligere timeplan i dag samt at helgefølelsen sniker seg på.

Ha en flott torsdag!

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg