Tren hele kroppen med 4 enkle minibands-øvelser

Hei fredag!

Fredager betyr hjemmekontor-dag og når jeg jobber hjemmefra pleier jeg som regel å ta meg en tur ut i løpet av formidaggen for “å lufte kropp og hodet”, men i dag har det bøtta ned non-stop, så da ble det en innendørs kontor-pause med minibands i stedet.

Minibands er små treningsstrikker som passer perfekt til å bevege på kroppen hjemme i din egen stue, eller på hytta eller på ferie hvor det er begrenset med treningsutstyr. Trening med minibands er en skånsom treningsform og med strikk som treningsverktøy er det enkelt å trene hele kroppen hvor du enn måtte befinne deg. 

Det finnes flere ulike minibands med forskjellige belastningsstyrker som ofte er delt inn i lett, medium og hard. Med disse strikkene kan du trene både styrke og kondisjon, og du kan bruke minibands til å gjøre ulike øvelser både enklere og tyngre. 

På dagens kontorpause var målet derimot bare å få opp blodsirkulasjon i kroppen og få litt aktivering i muskulaturen, så derfor ble det et relativt rolig tempo med 4 enkle øvelser som til sammen utgjør en fullkroppsøkt med nettopp minibands som treningsutstyr.

 

 

View this post on Instagram

Dette ble dagens hjemmekontor-pause når det bare høljer ned ute☔️🙄 👉 12 minutter med 4 enkle minibands-øvelser – og det er ikke noe som gjør at jeg kjenner svetten i panna, gir meg økt styrke eller bedrer kondisjon så voldsomt, men jeg får vekket opp kroppen samtidig som hodet får en nødvendig mental time-out – og det er ofte mer enn godt nok 👌🏻 A1) 3×15 sittende roing + 15 facepull A2) 3×20 knebøy B1) 3×20 pushups (jo høyere opp på armene du har minibands-strikken, desto enklere blir det å utføre øvelsen) B2)3×20 seteløft + 20 utadrotasjoner #quickfix #vgvektklubb #shapeupnorge #hjemmetrening #minibands (Jeg bruker minibands fra @klubbenno 🙌)

A post shared by Silje Bjørnstad (@silje_bjornstad) on

Håper du ble inspirert til å teste ut trening med minibands på egen hånd – og husk at litt alltid er bedre enn ingenting, både for den mentale og fysiske helsen din.

GOD HELG!

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg