Treningsreise juli 2020

Hei!
Først og fremst: NÅ ER DET JULEFERIE!!! Så godt som hvert fall. Jeg har hjemmekontor denne fredagen, og det er noe småtteri som må fikses i forhold til artikler, svare på mail og lignende, men det er jo piece of cake når man kan styre dagen som man selv vil. Jeg reiser nok hjem til jul på søndagen 22.desember og da er jeg klar for skikkelig avslapping og kos med familie, vovser, julemiddager, TV-underholdning, tur i skogen, treningsøkter uten å måtte stresse fordi man skal rekke noe og rett og slett bare 100 prosent feriemodus. Jeg tror nok de fleste er veldig klar for jul nå.

Men tilbake til overskriften; tidligere denne uken skrev jeg om treningsreisen jeg arrangerer 11.-18.august til Portugal i samarbeid med Jomfrureiser, og nå har også tur nummer 2 til Portugal som arrangerer 7.-14.juli blitt lagt ut på nett her. 

Stikkordene for begge disse to reisene er PÅFYLL AV ENERGI, TRENINGSGLEDE, MESTRINGSFØLELSE, MOTIVASJONSBOOST, ALLSIDIG TRENING, SPREKERE OG STERKERE KROPP og EGENTID.

Både frokost, lunsj og middag er inkludert, og det er selvfølgelig også flyreise og transport til og fra flyplassen. Det blir lagt opp til 2 økter om dagen hvor alt selvfølgelig er frivillig å delta på. I tillegg vil jeg holde et foredrag om “trening i tidsklemma” i løpet av denne ferieuken.

Les mer utfyllende informasjon samt pris ved å klikke deg inn på lenkene.

Hvis du har noen spørsmål om treningsreiser så les gjerne dette tidligere innlegget her, eller legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under.

– Silje Bjørnstad –

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg