WOW: Workout Of the Week

Hei og god fredag!

På STERK vil de ulike personlige trenerne sette opp en ny WOW-økt hver uke i tiden fremover. WOW står altså for Workout Of the Week og hver mandag legges økten ut på STERKs Facebook-side.

Denne uken er det min kollega Camilla som har satt opp ukens økt hvor du bruker en kettlebell eller manualer som belastning.

Du skal jobbe i 30 sekunder og ha pause i 10 sekund mellom hver øvelse. Når en runde er gjennomført er det pause i 1 minutt. Gjenta runden 3-5 ganger. Pass på å ikke gå for hardt ut på første runde!

Tilpass vektene på kettlebell ut ifra ditt nivå og ut ifra om du vil jobbe med tunge løft og færre repetisjoner eller om du vil jobbe med lettere løft, flere repetisjoner og høyere puls. Dette kontrollerer du!

Øvelsene: (se video på STERKs FB-side!)

1. Goblet squat
2. Foroverbøyd roing
3. Russian twist
4. Kettlebell swing
5. Skulderpress
6. Utfall bakover
7. Smale pushups på kettlebells
8. Ettbens strake markløft

Her får du brukt hele kroppen – musklene jobber og pulsen øker!

God trening! 🙂

Det ble en WOD (Workout Of the Day) på Crossfit Oslo sammen med verdens beste Sandra for min del denne fredagen. Og hjelpes ass – Crossfit er faktisk noe jeg synes er supergøy, men jeg er jo ikke vant til å pushe meg på så høy intensitet, så jeg kjente den økten godt for å si det sånn 😉 Men herregud så artig det var – og det å pushe seg utenfor komfortsonen har jeg så godt av. Det er jo faktisk det man ofte gjør med PT-kunder, så hvorfor skulle jeg ikke gjøre det sjæl liksom… I tillegg lærte jeg supermasse på kort tid i dag, og fikk aha-opplevelser med både kipping toes-to-bar og kipping handstand pushups.

Økten vi kjørte så sånn ut:
EMOM 10 min (du bestemmer deg for å utføre de repetisjonene du vet du klarer med god teknikk hvert minutt på hver øvelse. Jeg kjørte 10 reps på hver)
Toes-to-bar
Handstand pushups

AMRAP 14 min
3 thrusters
6 toes-to-bar
9 lateral burpees over bar
12 DB snatch (6 på hver arm)

I tillegg ble det litt knebøy og benkpress på meg etter denne svettefesten. Deilig!

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg