Verdens enkleste, beste og sunneste snacks og tilbehør.

Til min egg&bacon-middag i dag testa jeg noe nytt som bare må prøves.

Nemlig squash bakt i ovnen med ulike krydder.
Skjær opp ønsket mengde med squash i skiver og legg i ildfast form. Strø på ønsket krydder. Jeg brukte hvitløkssalt og oregano, men du kan for eksempel bruke havsalt, pepper, timian, rosmasin etc. Du kan også helle litt olje oppå.
Stekes midt i ovnen på 225 grader i cirka femten minutter, men pass tiden. Squash-skivene skal ikke være sprøstekte, og heller litt myke enn tørre og overstekte.

Dette er digg! Spis squashen som snacks eller ha det som tilbehør til lunsj eller middag.
Det blir ikke enklere!
Tips: Når du oppbevarer squashen i kjøleskapet dekk den til med plastfolie eller aluminiumsfolie. Slik holder grønnsaken bedre på fuktigheten og sin konsistens.
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg