Biff med ovnsbakte rotgrønnsaker, hvitløkspoteter og rødvinssaus.

Yes, det var nemlig gårsdagens middag for meg og Joakim. Og en ting som vi alle burde bli bedre på er å bake ting ovnen! Det er jo så innmari godt og lettvint!

I går ble det en form med rotgrønnsaker som ble blandet med 1 spiseskje smør i ildfast form. (Gir ekstra god smak ;)) Jeg brukte staver av gulrot, kålrot, sellerirot og noen biter med sjalottløk. Bakes i ovn i cirka 30 minutter, vend på grønnsakene innimellom denne halvtimen.

Potene ble delt i to (de jeg brukte var ganske små i størrelsen), og deretter ble de vendt inn i en blanding av olje (bruk olivenolje eller rapsolje) og presset hvitløksfedd, havsalt og sort pepper. (Denne hvitløksoljeblandingen kan brukes til omtrent ALT – den smaker ekstra godt som dressing til salater.)

Potetene bakes i ovnen i cirka 40-45 minutter på 175-200 grader. 🙂
Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg