Mobilblogg: gammel klassiker

Mamma lagde “fisk i skjell” som vi kaller det mens jeg var hjemme – nam! Den eneste fiskematen jeg liker er jo fiskeboller eller fløtepudding/fiskepudding i terteskjell. Selv om mange ikke vil kalle det for fisk en gang… Uansett, godt er det!

Det tar ikke lang tid å lage heller. Lag hvit saus av melk, mel og smør, skjær opp fiskepudding i biter, og ha dette oppi sausen sammen med grønnsaker fra posen som heter “amerikansk grønnsaksblanding”.

Varm terteskjell i ovnen i et par minutter og fyll disse med fiskepuddingblandingen – enjoy!!:)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg