Stekt torsk med blomkål- og brokkolibuketter i paprikasaus

Prosjekt “fiskemiddag-minst-1-gang-i-uka” går jo bare bedre og bedre. Jeg holder meg fortsatt til en trygge torsken og ørretten, men man må vel begynne å utforske nye fisketyper snart også…

Uansett her er gårsdagens fiskemiddag:

1 stk torskefilet
1/4 brokkoli
1/4 blomkål
0,5-0,7 dl matfløte
0,5 ss smør
1/2 rød paprika 

Stek fisken i rapsolje i stekepannen mens du koker grønnsaker og lager saus. “Paprikasaus” lager du enkelt ved å steke paprikastrimler i smør, tilsett fløten og mos blandingen med en stavmikser. Men ikke mos den helt så den blir til pure, det skal fortsatt være saus-konsistens.

Så lettvint, så sunt og så godt! 😀

Enjoy!

– Silje Bjørnstad –  

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg