Prosjekt “fiskemiddag-minst-1-gang-i-uka” går jo bare bedre og bedre. Jeg holder meg fortsatt til en trygge torsken og ørretten, men man må vel begynne å utforske nye fisketyper snart også…
Uansett her er gårsdagens fiskemiddag:
1 stk torskefilet
1/4 brokkoli
1/4 blomkål
0,5-0,7 dl matfløte
0,5 ss smør
1/2 rød paprika
Stek fisken i rapsolje i stekepannen mens du koker grønnsaker og lager saus. “Paprikasaus” lager du enkelt ved å steke paprikastrimler i smør, tilsett fløten og mos blandingen med en stavmikser. Men ikke mos den helt så den blir til pure, det skal fortsatt være saus-konsistens.
Så lettvint, så sunt og så godt! 😀
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
1 kommentar
Sintomi Del Levitra Flank Pain While Taking Amoxil Amoxicillin For Sinusitis cialis 5 mg best price usa Antibiotic Generic Cephalexin