Hvis du ikke har prøvd søtpotet før så kan jeg absolutt anbefale deg å gjøre det. Søtpotet kan både stekes, kokes, bakes og moses. Den er spesielt rik på kostfiber og vitamin A (i form av betakaroten) og har en søt, mild smak som passer til de fleste kjøtt- og fiskeretter.
Jeg kan for eksempel anbefale biff med ovnsbakte søtpotet-, paprika- og gulrotstaver med brokkoli&blomkålpure. 🙂 Grønnsakene stekes i en ildfast form på 200 grader sammen med en klatt smør i cirka 20 minutter.
Blomkål&brokkolipure lager du enkelt ved å koke 1/2 brokkoli og 1/2 blomkål, bruk stavmikser til å lage en glatt pure sammen med 0,5 dl kremfløte og 1 ss smør.
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
1 kommentar
Cephalexin Suspension Stability Room Viagra Pharmacie Maroc [url=http://cialionline.com]cialis without a doctor’s prescription[/url] Cialis 5mg Avaliable On Line Purchase Levitra Generique Forum Viagra 100 Mg 2 Compresse