Da har man testet “raw food”

“Raw food gryte bestående av grønnsaker, urter, soltørket tomat, oliven, salat og diverse “raw food”-ingredienser.” 

I kveld har jeg testet ut en ordentlig “raw food-rett” på Eger Cafe her i Oslo. Dette var verraskende bra, friskt og det var mye deilig smak! I tillegg til min gryterett hadde de “raw food pasta” (jeg fikk en smakebit og denne også var veldig god) og “raw food suppe”. Det var også egen dessertmeny med to raw food-kaker, sjokoladekake og ostekake.

Denne gangen ble det sjokoladekake laget av blant annet kakao, valnøtter, fiken, og dadler. Veldig god og saftig kake, og ikke minst m e k t i g!

RAW FOOD: Rå, ubehandlet og vegetarisk mat som ikke har blitt varmebehandlet over 41 grader celcius. De som spiser raw food hevder at ved å spise slik mat bevarer man mer av næringsstoffene og man ødelegger ikke enzymene i maten. 

Vel, “raw food”-fanatiker eller ikke, det kan uansett anbefales å teste ut en rett eller to! 🙂 Forresten, det er blitt så sabla kaldt ute nå!!!! Skal si det er en meget frisk start på uka! Anyway, ha en flott mandag 🙂

– Silje Bjørnstad –

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg