Gratinert karbonadedeig-og-grønnsaksform

Til en stor ildfast form (cirka 4 porsjoner)
600 gram karbonadedeig
200 gram brokkolitopper
2 gulrøtter (gjerne flere, men det var de to siste jeg hadde)
1 glass tomatsaus (gjerne hjemmelaget, eller pizzasaus som jeg hadde stående, jeg hadde oppi røkløkstrimler…)
200 gram revet ost 

(Det superenkle her er at du selvfølgelig bare kan bruke ulike type grønnsaksblandinger for variasjon, så lettvint!)

Stek karbonadedeig og tilsett tomatsausen (og eventuelt løk). Skjær grønnsakene og kok de noen minutter før du tar den oppi karbonadedeigblandingen. Legg alt i en ildfast form og strø over revet ost. Gratineres på cirka 200 grader i 8-10 minutter (avhengig av hvordan du ønsker hvor mye smeltet osten skal være).

Enkel og sunn hverdagsmat som også smaker like digg dagen etter! 😀 Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg