Oppskrift: Lettvinn fiskelapskaus

Til cirka 2 porsjoner

300 gram hvit fiskefilet (i terninger)
400 gram grønnsaker (jeg bruker lapskausblanding fra pose – gulrot, potet, purre, kålrot)
1 buljongterning (grønnsak- eller fiskebuljong)
3-4 dl vann
Salt
Pepper
Pinjekjerner
Gressløk 

 

  • Ha grønnsaker og buljongterning i en kjele med vann og kok i cirka fem minutter. Ha oppi fisken og la det trekke til den er ferdig (cirka 10-15 minutter avhengig av varme). 

Rist et par spiseskjeer med pinjekjerner i en varm stekepanne og ha oppå lapskausen. Krydre gjerne med litt gressløk for ekstra smak. 

 Smak til med salt og pepper og ha eventuelt en klatt med rømmedressing med siden av (namnam).

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg