Kinesisk kylling&nudelwok

Til to porsjoner:
300 gram kyllingfilet
1/2 rødløk
1/2 rød paprika
Blomkål&Brokkolibuketter (eller andre valgfrie grønnsaker)
1 ss østersaus
2 ss soyasaus
1 ts sesamolje
1 pakke eggnudler

Skjær opp kyllingfilet og stek i olje/smør, tilsett strimler av rødløk og paprika, pluss 1 ss soyasaus. Kok nudler etter anvisning på pakken og kok grønnsakene. Varm opp en wokpanne (eller en annen/ren stekepanne) sammen med 1 ss soyasaus og 1 ss østersaus og tilsett nudlene (sil av vannet først…) og fres disse i cirka 30-45 sekunder før du tilsetter resten av ingrediensene. Wok dette i 1-2 minutter og tilsatt sesamoljen til slutt før du woker alt i cirka ett minutt før retten er klar til servering. 

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg