Sunn fastfood: Tips til hvordan du kan bruke restemat

Hva gjør man når man har restemat som består av litt av alt? Jo, man improviserer og bruker restematen til å lage en ny rett:

“Fastfood-Siljestyle: Stekt ris med litt av hvert”:

Denne raske og enkle retten ble laget av følgende:
Rester av kokt fullkornsris
1/2 pose grønne bønner
1/2 boks kidneybønner
1 pakke kokt skinke
Squashbiter, paprika, mais og rødløk
4 egg

Stek først grønnsakene, skinkebiter, kidneybønner og grønne bønner i en stekepanne et par minutter slik at dette får litt varme. Tilsett deretter den kokte risen og surr rundt. Visp sammen eggene og hell oppi pannen. Rør forsiktig rundt samtidig som eggene stivner og voilà: Restemat og matslumper du ikke trodde du kunne bruke er blitt til en smakfull og sunn risrett. Perfekt etter trening forresten! 😀 

TIPS: For mer smak kan du tilsette krydder, for eksempel gurkemeie eller spisskummin, eller eventuelt et par knuste hvitløksfedd. For min del var smakte det helt perfekt uten noe ekstra kryddertilsetning:)

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg