Ny uke, ny kjøttfri mandag og dagens middagstips er vegetarisk taco med bønnestuing.
Å bytte ut og å variere kjøttfyllet i tacoen med for eksempel bønner er absolutt å anbefale. Bønner er både lettvint, rimelig og en god proteinkilde for vegetarianere og ingrediensen er rik på blant annet fiber, B-vitaminer, sink, selen og jern.
I denne varianten har jeg brukt “bønnestuing” som rett og slett er moste kidneybønner spicet opp med tacokrydder.
Hell av vannet av en boks med kidneybønner og putt i en kjele. Varm opp samtidig som du moser bønnene med for eksempel en gaffel til det blir en jevn blanding/stuing. Bland sammen med litt vann og tacokrydder (jeg bruker en hjemmelaget tacokrydder-variant bestående av spisskummin, paprikapulver og litt chilipulver eller knuste chilifrø. De ferdiglagde tacokrydderposene består av 1/3 salt (!), så disse unngår jeg så ofte jeg kan.) Når blandingen er blitt jevn og varm er det bare å servere med ønsket tacotilbehør, for eksempel ulike grønnsaker, ost, kesam og tacosaus.
Så enkelt og kjapt kan et sunt tacomåltid lages! 😀
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
Does Zithromax Upset Your Stomach Soft Chew Viagra Canadian Online Sales [url=http://orderviapills.com]buy viagra[/url] Can Keflex Cause High Blood Pressure Pyridium Prodium Cleveland