Til 1 pers:
1 fiskefilet
Grønnsaker (Jeg brukte ertebukker, gule og oransje gulrøtter, brokkoli og blomkålbuketter fra en pose fryst grønnsaksblanding.)
1-2 ss pinjekjerner
Dillkrydder
Rømmedressing (se forslag til oppskrift her, eller lag din egen favoritt)
Stek fisken i en stekepanne og kok eller bak grønnsaker i ovnen. Legg grønnsaker nederst på tallerken og legg fisken oppå. Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne i 1-2 minutter. Husk å rist i panna ofte så de ikke blir brente! Deretter topper fisken og grønnsakene først med herlig rømmedressing før du drysser over pinjekjerner og masse dillkrydder.
Dette er min fiskemiddagfavoritt til nå! Så utrolig masse deilige og RENE smaker, yumyumyum!
(Fiskefileten er der altså, den er bare dynka med herlig rømmedressing og pinjekjerner )
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
Nydelig blogg du har