Stekt fiskefilet med grønnsaker og rømmedressing toppet med ristede pinjekjerner og dill

Til 1 pers:

1 fiskefilet
Grønnsaker (Jeg brukte ertebukker, gule og oransje gulrøtter, brokkoli og blomkålbuketter fra en pose fryst grønnsaksblanding.)
1-2 ss pinjekjerner
Dillkrydder
Rømmedressing (se forslag til oppskrift her, eller lag din egen favoritt)

Stek fisken i en stekepanne og kok eller bak grønnsaker i ovnen. Legg grønnsaker nederst på tallerken og legg fisken oppå. Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne i 1-2 minutter. Husk å rist i panna ofte så de ikke blir brente! Deretter topper fisken og grønnsakene først med herlig rømmedressing før du drysser over pinjekjerner og masse dillkrydder.  

Dette er min fiskemiddagfavoritt til nå! Så utrolig masse deilige og RENE smaker, yumyumyum! 🙂 


(Fiskefileten er der altså, den er bare dynka med herlig rømmedressing og pinjekjerner 😉 )

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg