Ja, jeg vet jeg har mast om denne pizzaen her før, men den er seriøst så sinnsykt god samtidig som det er en skikkelig næringsrik godbit i “high-protein-low-carb”-style. 😉
Så her kommer oppskriften på denne digge pizzabunnen nok en gang.
Pizzapunn:
1 dl revet ost
2 egg
1 ts salt
1 ts fiberhusk
1 ss toppet mandelmel
1/2 ts bakepulver
ca 0,5-0,7 dl vann
Oregano
Rør alt sammen, ha i vann tilslutt for passe tykkelse (ikke sikkert du har bruk for alt) og ikke glem oreganokrydderet 😉 Helles over på bakepapir og stekes på 180 grader i 20 min. Ha på fyllet, og stek i 10 minutter til på 250 grader. (Denne holder til 1 stk sulten person, jeg har ikke noe problem med å spise en slik porsjon alene hvertfall… 😉 )
Fyllet er selvfølgelig valgfritt, men personlig anbefaler jeg pizzasaus, karbonadedeig/kokt skinke/kyllingfilet, rødløk, paprika og ost, og denne gangen ble det fifty-fifty med karbonadedeig og kokt skinke:
Det beste er at du blir sånn ordentlg godmett uten at magen står rett ut og bare rumler resten av kvelden.
Enjoy 😉
– Silje Bjørnstad –
FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.