Thaimiddag

Denne nye serien, “Truly Thai”, med thailandske sauser er virkelig verdt å prøve ut for den som er glad i asiatisk mat. 

Forrige gang testet jeg ut panang gryte, mens denne uka har ble det både green og red curry:

Det beste er at sausene smaker helt utrolig likt som de man får servert på thailandske restauranter og det skyldes nok at er laget av naturlige og autentiske thailandske ingredienser som for eksempel currypaste, limeblader og kokosmelk. Med andre ord ingen “fancy E-stoffer” eller andre ting forbruker egentlig ikke vet hva er. 

Man tilsetter bare valgrie grønnsaker og kjøtt/fisk…

…og voilá:

 

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg