Helsejournalistikk og banan-is

God onsdag! 

Jeg har nettopp kommet hjem fra en travel jobbdag etterfulgt av en treningsøkt og middag. Og apropos middag:

Dagens herlighet var ovnsbakt laksefilet i saus fra “Juicy Fish Maggi” med gulrot og purreløk, servert med blomkålris og brokkoli. Glad i grønnsaker, sa du? OH YES! 😀

Ellers så har jeg blant annet vært på Høgskolen i Oslo og Akershus tidligere i dag der jeg holdt foredrag om “Helsejournalistikk”. Jeg tenkte å lage et eget blogginnlegg om det senere i uka, men her er en smakebit: 

Og ja, før jeg glemmer, dagens dessert så klart!

BANAN-IS med Walden Farms sjokoladesaus:

 

Del en banan i to og hell over sjokoladesaus, sett i fryseren og nyyyyyyt etter en time eller to. NAM! 😀

Enjoy! 

– Silje Bjørnstad – 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg