Helsejournalistikk og banan-is

God onsdag! 

Jeg har nettopp kommet hjem fra en travel jobbdag etterfulgt av en treningsøkt og middag. Og apropos middag:

Dagens herlighet var ovnsbakt laksefilet i saus fra “Juicy Fish Maggi” med gulrot og purreløk, servert med blomkålris og brokkoli. Glad i grønnsaker, sa du? OH YES! 😀

Ellers så har jeg blant annet vært på Høgskolen i Oslo og Akershus tidligere i dag der jeg holdt foredrag om “Helsejournalistikk”. Jeg tenkte å lage et eget blogginnlegg om det senere i uka, men her er en smakebit: 

Og ja, før jeg glemmer, dagens dessert så klart!

BANAN-IS med Walden Farms sjokoladesaus:

 

Del en banan i to og hell over sjokoladesaus, sett i fryseren og nyyyyyyt etter en time eller to. NAM! 😀

Enjoy! 

– Silje Bjørnstad – 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg