Min absolutte frokostfavoritt: “pannekakehakk”

Hei mandag!!! 

Etter hviledag-valpekos-søndag i går så var det så mye trykk og energi i kroppen på dagens treningsøkt! Først testet jeg formen på 1,5 minutt maks på romaskinen (et av styrkemomentene i athletic fitness), før jeg fortsatte med blant annet dips med ekstra vekt (4x4x30 kg), pullups cluster sett, militærpress i supersett med roing i kabel og trisett med tricepsøvelse, arnold press og bicepsøvelse. Så ble det noen intervaller på mølla til slutt. 

BKiBI6ODyQq

Endorfinrusen var på plass etterpå for å si det sånn! 😉

Men tilbake til overskriften og frokostsnakk. Jeg er et skikkelig frokostmenneske og er helt avhengig av mat på morgenen før jobb eller en eventuell treningsøkt. Samtidig så er jeg også et vanemenneske og når det gjelder frokost så spiser jeg det samme 99 prosent av tiden, konkurransediett eller ei. 

Dette er en “latmanns”-versjon av disse proteinpannekakene og består enkelt og greit av 4-5 egg og en halv boks med mager cottage cheese rørt sammen med kanel, kardemomme og litt salt (det blir to porsjoner for meg, så jeg spiser det samme til frokost og til lunsj). Jeg rører alt sammen i en bolle og steker alt i en stekepanne med litt olje/smør. Så spiser jeg det sammen med 150-200 gram fryste bær (bringebær er min favoritt) og søtningsstoff (jeg bruker Natreen). Det ser kanskje ikke så appetittelig ut, hehe, men jeg har helt dilla på denne varianten jeg ikke vet helt hva man skal kalle. Det er jo egentlig en protein-pannekakeoppskrift som ikke blir stekt som pannekaker (da bør du bruke blender for å få en glatt røre og steke det som små lapper), men som i stedet får en slags “eggerøre-konsistens”. Ergo: pannekakehakk.

Uansett så synes jeg det smaker superdigg (sammen med bringebær og søtningsstoff smaker det som vafler!), og det holder meg god og mett lenge samtidig som det er næringsrikt og bidrar godt med proteiner. 

– Silje Bjørnstad – 

1 kommentar
  1. Buy Antabuse Online Discount Cephalexin Prostate Bladder Purchase Zithromax Online [url=http://rxbill8.com]tadalafil cialis from india[/url] Wheretobuylevitrapills

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg