Mandag: Våkna kl 8, trening kl 9, skitur kl 12

Ny mandag og ny uke!
Jeg er jo hjemme (sier alltid hjemme enten om jeg er hjemme på Finnskogen eller hjemme i Oslo ;p ) på landsbygda og startet dagen alene her:
Aaaaah – digg.
Sa da ble det både bøy, benk, utfall, skulderhev og ny pullupspers før klokka var 10! 
Jeg KJEMPA meg 13 pullups i dag (evnt dro-hoppa-meg-til, om du vil, og jeg var over med haka etter “nest-siste-hopp, men jeg måtte bare dobbelt-forsikre meg slik at jeg hoppa en ekstra gang ;p ). Det var helt spontant, men jeg måtte bare teste styrken og de siste pullups-persene med forrige perser på 11 og 12 stk ble satt her, så det har nesten blitt en tradisjon nå. Mihi. Og selv om den siste repetisjonen sikkert er tvilsom så ER HAKA OVER og når det gjelder pers så er det haka-over-repetisjoner-som-teller. Så det så. 😀
video:img1931
Det ble deilig syrefest i armene mine etterpå i alle fall.

 
Etter en økt med styrketrening reiste jeg hjem og bytta ut treningstights med skibukse, og styrkeløftsko med skisko, og tok med meg Lexie ut på skitur. Gjett om hun var fornøyd a, hun koste seg så fælt 🙂 I tillegg så har hun bursdag i dag, så jeg får skjemme bort bursdagshunden litt ekstra i løpet av ettermiddagen. 
FIRE ÅR er denne godklumpen nå<3


Det er jo kjøttfri mandag, og jeg driver å skal lage meg biff til lunsj… Haha! Snakk om kjøttfri-major-fail, men slik går det når man får beskjed om å spise opp mat før det går ut på dato, så ukas kjøttfri-dag blir flytta til senere i uka.

Det betyr jo ikke at jeg ikke har tips til vegetarretter og kjøttfrimandag-middagstips! Hva med for eksempel kikertgryte med kokosmelkeller lun quinoasalatovnsbakt paprika eller kanskje tortillapizza vegetar?

Ha en herlig mandag videre! Nå må jeg starte jobbdagen 😉 *Hjemmekontor-styre-sjæl-mandag* <3

– Silje Bjørnstad – 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg