Les dette fine reisebrevet fra treningsreise-deltakere

Hei onsdag!

Som jeg har nevnt tidligere holder jeg treningsreise til Portugal 11.-18.august (er begrenset med plasser – så hvis du har lyst å være med anbefaler jeg å melde seg på så fort som mulig) – og nå kan du lese et reisebrev fra to deltakere som har vært med på tur til både Rhodos og Mallorca med meg som en av reiselederne.

Linda og Lise skal også være med til Portugal i august og jeg blir så ydmyk og glad over å lese de fine ordene de skriver:

Silje, sammen med sin makker Sandra, har gjennomført fantastiske turer hvor vi har utfordret oss selv med å teste ting vi ikke har gjort før, og gjennomført både øvelser og økter vi ikke trodde vi skulle klare. Dette er en instruktør som er ekstremt dyktig til å tilpasse alles nivå, så det spiller ingen rolle om du har trent mye eller lite tidligere. Silje legger opp morsomme og spennende økter med tett og profesjonell oppfølging. Vi har fått trent både mobilitet, utholdenhet, styrke, jogging/løping, kortstokk-økter, tabata og intervalløkter. Noe av det jeg og min tvillingsøster har satt mest pris på er nettopp den tette oppfølgingen vi har fått av Silje. Med mindre reisegrupper blir 1-til-1-oppfølgingen veldig bra. Med andre ord er alle som deltar sikret en god opplevelse og gjennomføring!

Les hele blogginnlegget her.

FOTO: Lise Stenersen

Jeg gleder meg MAKS til neste tur 😀

Spørsmål om treningsreiser? Les dette tidligere blogginnlegget – eller legg igjen en kommentar i kommentarfeltet.

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg