Red Curry Kyllinggryte

I går lagde jeg meg kyllinggryte med kokosmelk og red curry-pose fra Santa Maria.



I tillegg hadde jeg oppi vannkastanjer og minimais, jeg ELSKER disse to ingrediensene, både i wok og gryteretter. Men du bestemmer selvfølgelig selv hva slags grønnsaker du vil ha oppi. 🙂

Jeg synes det smaker best med kylling i sånne gryter med thailandsk eller indisk smak, men det er jo fullt mulig å bruke biff av storfe, lam eller svinekjøtt også.

Stek kyllingen i stekepanne før du blander ut krydder og kokosmelk i en gryte og tilsetter kjøttet. Avhengig av grønnsaker så kan du steke eller koke de før du tilsetter de i gryta, men siden jeg bare hadde vannkastanjer og minimais denne gangen tok jeg det direkte oppi sammen med det andre. La alt varmes opp og putre i cirka 10 minutter. Server med salat og/eller kokt ris.

Husk en stor vannflaske ved siden av dette måltidet, dette kan være sterkt for ganen, men selvfølgelig også superdigg;)

Enjoy!

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg