Muslibrød

Det er ingen hemmelighet at jeg er stor fan av müslibrød, og særlig da müslibrødet med brunost fra Kaffebrenneriet.

Men nå har Møllerens kommet med en egen melblanding til müslibrød der det bare er å tilsette olje og vann og slenge brødet inn i stekeovnen. Jeg ble veldig positivt overrasket over deres Lavkarbobrød før jul, så da måtte jeg jo prøve denne også 🙂

 

Brødet inneholder blant annet havre helkorn, havregryn, rosiner, gresskarkjerner og poppet mais(!). Med andre ord, det burde gi en del smak.

Brødet hadde nok smakt enda bedre med noen nøtter og kanskje aprikosbiter. Mulig jeg skal prøve meg på en eget müslibrød-oppskrift snart.. Jeg skulle også ønske det var litt grovere og kanskje smakte litt mer “grovbrød”.. (Det har 3 av 4 skraverte deler på brødskalaen). Uansett så smaker det søtt og godt, men det blir nok ikke noe hverdagsbrød for min del. Da velger jeg nok heller lavkarbobrødet om jeg skal ta med meg en sånn ferdigblanding.

Jeg tror heller dette brødet egner seg godt ved siden av salater, supper og lignende, det smaker faktisk best uten pålegg.. Og selvfølgelig er brødene alltid best når de er rykende ferske fra ovnen.

– Silje Bjørnstad – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg