Grønnsaks&nudelsuppe

Til 2-3 porsjoner trenger du: 
1/2 rødløk
1 hvitløksfedd
1/4 paprika
2 gulrøtter
Litt purreløk
Valgfrie fryste grønnsaker (For eksempel wokblanding, lapskausblanding etc)
3-4 ss soyasaus
1 pakke nudler
Buljongterning (eller krydderpose fra nudelpakke)
Evnt litt krydder (Salt, pepper, oregano) 
Ca 4 dl vann (kommer ann på mengden grønnsaker
2 ss ketchup (! “hemmelig ingrediens” det her ;)) 

Skjær opp løk i strimler og press hvitløksfedd med en hvitløkpresse i en kjele med 1 ts smør. La dette bare stekes raskt i ett minutt før du tilsetter vann og buljongterning/krydderpose/soyasaus. Kok i et par minutter før du har oppi resten av grønnsakene, bortsett fra purreløk.

Kok dette til grønnsakene er blitt møre og ha oppi nudlene til slutt. Dryss deretter over purreløk og la suppen stå og varme seg noen minutter før den er klar til servering.  Hvis du ønsker har du oppi et par ss ketchup, dette gir faktisk veldig god smak, bør prøves! 😉

Du kan selvfølgelig ha oppi noe kjøtt også, for eksempel biter av kyllingfilet/svinefilet, pølseterninger osv. 

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg