Proteinrik sjokoladefondant

Til en porsjon:

2 ss proteinpulver med sjokoladesmak
2 ss kokosmel (kan erstattes med mandelmel/peanøttmel eller lignende)
1 ss kakaopulver
1 egg
6 ss melk
Evnt litt søtningsmiddel/sukring etc (Jeg droppet dette og syntes det smakte ganske så godt uten)

Bland sammen det tørre i en liten bolle. Tilsett egg og litt og litt melk til blandingen får en kakerøre-konsistens. Sett i mikro på full guffe i cirka ett minutt, men sjekk likevel hver 15. sekund slik at fondanten blir “overstekt”.

Mitt resultat den første gangen var bittelitt for lenge i mikroen. Fyllet innvendig skal være litt mer flytende, men smaken var det likevel ingenting å utsette på!! 😀

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg