Laks med urtesmør, blomkålmos og ovnsbakte grønnsaker

En kombinasjon som virkelig kan anbefales er fiskefilet med urtesmør som bakes i ovn.

Sammen med en grønnsaksmos så blir dette så saftig og godt at man ikke å tenke på eventuell saus eller dressing:

I tillegg ble det ovnsbakte grønnsaker bestående av søtpotet, kålrot, persillerot og sellerirot. Skjær opp grønnsakene og legg i ildfast form sammen med noen små smørklatter eller litt olje, salt og pepper.

 Bakes i ovn i cirka 25 minutter på 190 grader til grønnsakene er blitt “myke og møre”.

Blomkålmos er også et enkelt tilbehør som i tillegg kan piffes opp med for eksempel ulike krydder/urter eller sennep. Kok blomkålbuketter i vann til de er blitt møre, hell av vannet, tilsett litt melk/fløte og 1 ss smør. Bruk en stavmikser til å få en glatt puré. 

I denne varianten hadde jeg litt gressløk i blomkålmosen, yummy! 😀

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg