Helgetilbud på Personlig Trening og kostholdsrådgivning

Hei!
Førstkommende helg 6.-8.oktober har STERK åpent hus med masse gode tilbud, workshops, rabattert kroppsanalyse, kostholdsstand og åpne gruppetimer (OBS – begrenset med plasser) og mye mer. I helgen vil jeg og andre personlige trenere på STERK også kunne tilby mulighet for gratis PT-prøvetime, og alle PT-pakker over 10 klipp inkluderer en gratis konsultasjon med STERKs kostholdsrådgiver Anette Sexe! Så hvis du ønsker mer informasjon, og er interessert i personlig trening med meg og vårt helgetilbud – send meg en mail [email protected]

LES OGSÅ: Kroppsanalyse som motivasjonsverktøy

Her er noen ord fra min superkule og sterke PT-kunde Linda (32) om hvorfor hun har PT (hele innlegget finner du på Instagram her.) Vi har trent sammen siden august i år, og nå er målene fremover blant annet å øke styrke i markløft og å øke antall repetisjoner i chins. 

– Jeg begynte å trene med PT av mange grunner; jeg ønsket å bli sterkere, bedre teknikken, få mer definerte muskler og mer overskudd i hverdagen. Alt dette har jeg oppnådd, og i tillegg har jeg fått enormt mye motivasjon og treningsglede. Silje er en fantastisk inspirator og får meg til å strekke meg lenger enn jeg trodde var mulig.

Anette Sexe som er vår kostholdsrådgiver på STERK har en mastergrad i idrettsernæring og har lang erfaring fra toppidrett, både som utøver og trener i kickboxing. Hun har erfaring fra å veilede idrettsutøvere som ønsker å optimalisere kroppssammensetning og øke prestasjon. I tillegg har hun erfaring med å veilede personer som ønsker en bedre helse, mer kunnskap om et fornuftig sammensatt kosthold eller en varig vektreduksjon. Hun står også bak konseptet STERK Livsstil – les mer om dette prosjektet her. 

Selv om jeg hovedsakelig konsentrerer meg om trening når jeg jobber på STERK, så har jeg selvfølgelig ikke lagt ernæringsjobben på hylla! Men jeg ønsker hovedsakelig å fokusere på treningsbiten når jeg er på STERK. Jeg har jo flere online-kunder som jeg følger opp ukentlig med både kosthold og trening, og i går onsdag hadde jeg og Anette en workshop sammen om ernæring for våre kollegaer på STERK, med fokus på vektreduksjon hos PT-kunder.

Til helgen holder vi kostholdsstand med fokus på kalorier og sukkerinnhold i ulike matvarer – her er det nok mange som kan få seg en overraskelse eller to 😉 Kom innom STERK til helgen – ta med deg en venninne eller 10, så kanskje vi ses! 😉

– Silje Bjørnstad – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg