Burgermandag

Grillvær eller ei – det er sommer og det er høysesong for grillings for min del, så her blir det grillmat selv om det regner! Og i det siste har jeg fått litt dilla på hjemmelagde burgere, det er jo så godt (og så enkelt)!

Så en hamburgertallerken med hjemmelaget hamburger av karbonadedeig, grovt hamburgerbrød, yoghurtdressing og salat er aldri feil! 

 

Til 400-500 gram karbonadedeig
2 egg
2-3 hvitløksfedd
1/2-1 rødløk
Salt og pepper

Skjær opp rødløk i små biter og bruk en hvitløkspresse til å knuse feddene. Bland sammen med karbonadedeigen, egg og krydder. Bland godt sammen og bruk hendene til å forme burgere.

 

Grill burgerne på middels varme i cirka 10-15 minutter til de er gjennomstekte. 

Men siden det er kjøttfri mandag så vit at det også finnes mange gode alternativer til vegetarburger.

Tidligere har jeg for eksempel blogget om smakfulle vegetarburgere som:
Linseburger
Falafelburger
Kikertburger

Så da gjenstår det bare å si ENJOY! 😀 

– Silje Bjørnstad – 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg